Vacaturefolder plaatst carrièremogelijkheden in de voedingsindustrie in de kijker bij jongeren!


 
De voedingsindustrie speelt in de spits van de Vlaamse industrie; waarbij het zwaartepunt van de (agro)voedingsnijverheid in West-Vlaanderen ligt! Zo is de sector van de diepvriesgroenten, met het epicentrum in de Midden-West-Vlaanderen, de grootste cluster ter wereld in zijn soort! 
 
Deze stabiele, innovatieve én exportgerichte werkgever heeft om te blijven groeien voortdurend nood aan nieuwe werknemers waarbij er een zeer grote vraag is naar technisch geschoolde mensen. Samen met zijn partners kiest RESOC/SERR Midden-West-Vlaanderen er daarom bewust voor om deze dynamische sector en haar vele carrièremogelijkheden bij jongeren in de kijker te plaatsen.
 
Voor het derde jaar op rij werd een vacaturefolder ontwikkeld. Met tal van advertenties van voedingsbedrijven, een wedstrijd en o.a. uitleg over enkele veel gevraagde functies, hopen we laatstejaars TSO en BSO te overtuigen zodat ze de weg naar een mogelijke job in de voedingssector vinden.
 
De gedrukte folder werd de eerste helft van juni 2016 onder meer dan 2.000 laatstejaars uit het TSO en BSO verspreid! Klik hier om de digitale versie te bekijken.  
 
De folder is een initiatief van RESOC Midden-West-Vlaanderen, Academie voor de Toekomst, POM West-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, VOKA, VDAB i.s.m. RTC West-Vlaanderen, IPV, Food@Work en VFU.